Steigerdoek.nl

Steigerdoek toepassingen

Graag vertellen we wat meer over steigerdoek toepassingen. Zo wordt steigerdoek bijna altijd gemaakt van het materiaal Mesh. Dit materiaal is namelijk zeer sterk en toch licht van gewicht (280gr/m2). Doordat het materiaal kleine openingen bevat is het mogelijk om naar buiten te kijken maar niet naar binnen. Hierdoor is uw reclame duidelijk te zien. 
Een ander materiaal is Speaker Mesh (235gr/m2). De openingen in dit materiaal zijn groter dan in het standaard Mesh waardoor het meer wind doorlaat en daardoor minder druk op het steigerdoek komt.

De eigenschappen van beide materialen op een rij:

  • UV print
  • Tot wel 500cm naadloos, hierna gelast elk formaat mogelijk
  • Geluid en wind doorlatend
  • Brandvertragend
Steigerdoek kunstwerk bedrukken

Afmetingen steigerdoek

Wij maken en bedrukken elk formaat steigerdoek. Steigerdoek kleiner dan 5 meter in de breedte of hoogte wordt uit één doek gecreëerd en daarna gelast. Doordat de doeken aan elkaar gelast worden kan elke formaat worden gecreëerd.

Bekijk voorbeelden van eerder gemaakte steigerdoeken.

Afwerking

Voor het creëren van de ideale afwerking wordt het steigerdoek omgezoomd en hierna aan de rand voorzien van ringen. Op deze wijze vormt het een sterk en monteerbaar geheel. Deze ringen maken het namelijk mogelijk om het doek door middel van spanelastieken vast te maken aan de steiger.

Montage doeken en frames

Doordat dat wij in korte lijnen werken kunnen wij als het nodig is onze capaciteit kunnen vergroten. Zo werken wij via projectmanagers en huren monteurs in om zo efficiënt mogelijk de doeken en frames te plaatsen. Omdat de managers zelf uit het vak komen kunnen ze de monteurs begrijpen waardoor de montage snel verloopt. Meer weten over montage? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Ik kom elke dag aan met de trein in Amsterdam, er is 1 ding die je niet kan missen. Het gigantische doek van de ADAM toren

Stel je vraag Vraag een offerte aan