Steigerdoek.nl

Steigerdoek produceren

Hoe printen we steigerdoeken?

Het machinepark van M2 Printing is indrukwekkend te noemen. Zo staan er ook twee GS5000r-printers van 5 meter waarmee wij uw steigerdoek produceren. Deze geavanceerde printers kunnen een doek van maximale 50x5 meter naadloos printen. Wanneer afmetingen groter zijn dan 5 meter wordt het doek uit meerdere doeken gecreëerd. Dat doen we door te lassen. Zo worden meerdere doeken samengevoegd tot één groot geheel.

Kleurcodes

De kleurcodes die wij gebruiken bij het printen van de steigerdoeken is CMYK. Wanneer de bestanden in een andere kleurcode (RBG) worden aangeleverd kan het voorkomen dat de afbeelding qua kleur iets anders op het doek tot uiting komt. Daarom adviseren wij CMYK-bestanden te uploaden.

Materiaal

De steigerdoeken worden bijna altijd van mesh gemaakt. Wilt u meer weten over dit materiaal? Lees dan verder op de pagina over steigerdoek toepassingen.

steigerdoek produceren
studio

Voorbereiding op de productie van steigerdoeken

Onze DTP-studio haalt veel voldoening uit hun werk. Zo zeuren ze soms misschien een beetje, maar dat doen ze voor de hoogst haalbare kwaliteit van de afbeelding. De taak van de DTP-studio is namelijk om de bestanden te controleren en gereed voor productie te maken.

De studio controleert of de kwaliteit van de afbeelding goed genoeg is voor op grootformaat steigerdoeken. Vervolgens controleren zij ook de positie van de ringen. Deze moeten natuurlijk niet door tekst heen lopen.

Heeft u een vraag over het bestand of de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Ik kom elke dag aan met de trein in Amsterdam, er is 1 ding die je niet kan missen. Het gigantische doek van de ADAM toren

Stel je vraag Vraag een offerte aan