Steigerdoek.nl

Bouwhekdoek

Een bouwhekdoek, bouwhekbanner of hekwerkbanner is de ideale manier om de reclameboodschap over te brengen op de bouwplaats. Vandaar dat een bouwhekdoek ook vaak gebruikt wordt op evenementen.

Bouwhekdoeken worden ook veel ingezet als bewegwijzering. M2 Printing produceert naast bouwhekbanners ook dranghekbanners.

Voordelen bouwhekdoek

  • Communicatie op groot formaat maar zonder hoge montagekosten
  • Perfect informatiemiddel bij bouw of (sport)evenement
  • Ook geschikt voor het afsluiten van de bouwplaats of een locatie

BOUWHEKDOEK BEDRUKKEN

M2 Printing produceert bouwhekdoeken in eigen huis. Ons machinepark kan tot 500 cm breed (en 50 meter lang) naadloos printen. M2 Printing gebruikt de materialen Frontlit (zeildoek), Steigerdoek (gaasdoek) of Glanspolyester. Deze materialen zijn namelijk brandvertragend, dus geschikt voor evenementen. M2 Printing kan elk gewenst ontwerp full colour, in hoge kwaliteit bedrukken.

AFMETINGEN BOUWHEKBANNER

De bouwhekbanners van M2 Printing zijn 338 cm breedt en 174 cm hoog. Ze dus passen precies in het kader van een bouwhek. De bouwhekbanners worden standaard voorzien van een verstevigende zoom en van metalen ringen. Zodat ze eenvoudig te plaatsen zijn. Verder levert M2 Printing uiteraard ook bevestigingsmateriaal zoals spanelastieken.

HEKWERKBANNER AFWERKING

Hekwerkbanners zijn voorzien van een verstevigende zoom met ogen zodat ze eenvoudig te monteren zijn. En tegelijkertijd bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en geschikt zijn bij drukke evenementen of wedstrijden.

Ik kom elke dag aan met de trein in Amsterdam, er is 1 ding die je niet kan missen. Het gigantische doek van de ADAM toren

Stel je vraag Vraag een offerte aan