Steigerdoek.nl

Steigerdoeken A´DAM Toren

Ter bekendmaking van de nieuwe naam van de toren, schakelde de ondernemers van de A'DAM Toren, M2 Printing in voor twee gigantisch steigerdoeken. De steigerdoeken voor de A'DAM Toren is een enorme prestigeklus, waar we uiteraard trots op zijn.

Op de steigerdoeken staat in de eerste plaats de nieuwe naam van de toren: A’DAM (Amsterdam Dance And Music). Verder bevat het doek stukjes uit bekende songteksten.

Het oude Shell gebouw aan het IJ, is een ware eyecatcher in Amsterdam. Sander Groet (AIR), Duncan Stutterheim (ID&T), Hans Brouwer (MassiveMusic) en Eric-Jan de Rooij (Lingotto) namen het gebouw in 2014 over. De toren heeft muziek, feest en creativiteit als overkoepelende thema’s. Zo is er een club in de top en in de kelder van het gebouw. Verder huisvest de toren een fitnessclub, een draaiend 360 graden restaurant, een hotel en ook vele kantoren.

Grootformaat steigerdoeken

De steigerdoeken zijn per stuk 52 meter lang en 25 meter breed. Ze bestaan elk uit 11 banen van 5 meter breed Mesh. Deze banen zijn vervolgens aan elkaar gelast en sluiten perfect op elkaar aan. De doeken zijn daarna afgewerkt met een extra verstevigende band met zeilringen. Vandaar dat de doeken wind- en weersbestendig zijn.

M2 Printing transporteerde de grote doeken van 1300m2 Meshdoek naar de locatie in Amsterdam. Daar werden de doeken vervolgens met speciale abseilers gemonteerd aan de gevels.

M2 Printing begeleidde het project van de building wrap van A tot Z. Namelijk het projectmanagement, inmeten, productie, afwerking, logistiek en ook de montage.

Stel je vraag Vraag een offerte aan