Steigerdoek.nl

Steigerdoek Ajax kampioen

De planning was voor het Ajax kampioensdoek de belangrijkste factor. Omdat zowel voetbaluitslagen als het weer onvoorspelbaar zijn was de planning een zeer grote uitdaging.

Vanuit de Gemeente Amsterdam kwam de vraag of wij een enorm groot kampioensdoek voor Ajax konden printen en monteren. Maar… het doek mocht pas gemonteerd worden als Ajax kampioen was geworden. Wanneer dat zou zijn? Dat was nog niet bekend, maar het zou dit weekend al kunnen gebeuren.

Met spoed 1300 m2 steigerdoek printen

M2 Printing printe met enorme spoed maar liefst 1.300 m2 Mesh. De 11 banen werden aan elkaar gelast en voorzien van verstevigende band met zeilringen. Een koerier bracht het doek met spoed naar de A’DAM Toren.

Op zondag 13 april stond het M2 Montage team klaar om het mega grote kampioensdoek de toren in te hijsen. Helaas speelde Ajax gelijk en werd het steigerdoek twee weken lang opgeslagen. Op 27 april werd Ajax dan toch kampioen en stond het M2 montage Team opnieuw klaar. Gelukkig waren ook de weersomstandigheden gunstig die dag. Het M2 montage team monteerde het grootste kampioens-steigerdoek aan de gevel van de A’DAM Toren.

Extra speciaal kampioensdoek

Het Kampioensdoek was extra speciaal voor de Ajax supporters. De Amsterdamse Burgermeester Eberhart van de Laan had namelijk het oude Ajax logo op het doek laten zetten.

Bekijk de spectaculaire sfeervideo van de productie en het resultaat en be amazed..

Stel je vraag Vraag een offerte aan