Steigerdoek.nl

Bouwbord

Ieder bouwproject heeft een bouwbord nodig. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, renovatie of verbouwing. Op het bouwbord kunt u uw boodschap kwijt over het project, uw bedrijf en partners. Naast bouwborden maken we ook andere reclameborden zoals gevelborden en wegwijzering. Maar is er is nog veel meer mogelijk. Een bouwbord is in ieder geval onmisbaar op de bouwplaats.

VOORDELEN BOUWBORD

  • Duurzaam
  • Weersbestendig
  • Contour gesneden mogelijk
  • Rechtstreeks op plaatmateriaal geprint
  • Voorzien van folie en laminaat

BOUWBORD MAKEN

Onze platenprinter en snijmachines produceren ook contour gesneden relameborden bestellen in de meest bijzondere vormen en materialen.

Steigerdoek als alternatief voor bouwdoek

U kunt uw informatie over uw bouwbedrijf, de architect, installateurs en andere deelnemende partijen uiteraard ook op steigerdoek laten printen. Steigerdoek is namelijk op elk formaat mogelijk en biedt naast bescherming op de bouwplaats een goede communicatieplek.

Bouwhekdoek bedrukken

Maakt u gebruik van hekwerken op de bouwplaats? Denk dan eens aan het bedrukken van bouwhekdoek. Een bouwhekbanner of hekwerkbanner is op groot formaat mogelijk zonder hoge montagekosten. Hekwerkbanners zijn voorzien van een verstevigende zoom met ogen zodat ze eenvoudig te monteren zijn. En tegelijkertijd bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden

Ik kom elke dag aan met de trein in Amsterdam, er is 1 ding die je niet kan missen. Het gigantische doek van de ADAM toren

Stel je vraag Vraag een offerte aan