Steigerdoek.nl

Belettering

Naast steigerdoek zijn er nog veel meer materialen om gebouwen / bedrijfspanden op te laten vallen. Heeft u wel eens aan belettering gedacht? De folies (stickers of plakfolie) zijn er in alle soorten en maten, voor zowel permanente als promotionele toepassing.

Bijvoorbeeld folies voor op ramen (raamfolie), folies op asfalt of beton, of een complete kantoorinrichting met prachtige witprint op 3M clear view. Maar folie wordt ook gebruikt op auto’s (autobelettering),vrachtwagens (fleetmarking) en kan zelfs toegepast worden op de bouwkeet.

Roots in belettering

M2 Printing is oorspronkelijk begonnen met belettering. Hier liggen onze roots. Na al die jaren zijn wij intussen uitgegroeid tot een bedrijf dat all round is in Signing en Printing.

EIGENSCHAPPEN BELETTERING

We gebruiken topkwaliteit materiaal, want beletteren moet vaak lang blijven zitten en duurzaam zijn.

  • Groot assortiment duurzame folies en snijfolies
  • Alle vormen mogelijk
  • Elk formaat mogelijk

 

SNIJTEKSTEN EN SNIJFOLIE

Voor belettering gebruiken wij snijfolies. Ze zijn er namelijk in veel verschillende soorten. Voor zowel binnen als buiten. Zo is er glanzend, mat, transparant, opaak en fluoriserend materiaal beschikbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos. M2 Printing maakt bovendien gebruik van kwalitatief goede snijfolies van het merk Avery.

Op onze signafdeling hebben wij 2 plotters staan, die razendsnel contour of snijteksten snijden. Alles wordt speciaal voor u op maat gesneden of contour gesneden. Zo kunnen snijteksten ook worden voorzien van applicatietape zodat alles op de juiste plek blijft komt bij het plakken.

 

AVERY SNIJFOLIE

Wij maken gebruik van snijfolies van hoge kwaliteit.

EIGENSCHAPPEN SNIJFOLIE

  • Verschillende kleuren mogelijk
  • Contour gesneden
  • Mat of glans
  • Elk formaat en vorm mogelijk

Ik kom elke dag aan met de trein in Amsterdam, er is 1 ding die je niet kan missen. Het gigantische doek van de ADAM toren

Stel je vraag Vraag een offerte aan