Steigerdoek.nl

Steigerdoek & toepassing

Een steigerdoek wordt bijna altijd gemaakt van het materiaal Mesh. Voor dit materiaal wordt gekozen omdat het zeer sterk is en toch licht van gewicht (280gr/m2). Door de kleine openingen in het materiaal is het mogelijk om naar buiten te kijken maar niet naar binnen zodat uw reclame duidelijk te zien is.
Een ander materiaal dat gebruikt kan worden als steigerdoek is Speaker Mesh (235gr/m2). De openingen in dit materiaal zijn groter dan in het standaard Mesh waardoor het meer wind doorlaat en daardoor minder druk op het doek komt.

De eigenschappen van beide materialen op een rij:

  • UV print
  • Tot wel 500cm naadloos, hierna gelast elk formaat mogelijk
  • Geluid en wind doorlatend
  • Brandvertragend
Steigerdoek kunstwerk

Afmetingen steigerdoek


Een steigerdoek kan in elke formaat gemaakt worden. Als het steigerdoek kleiner is dan 5 meter in de breedte of hoogte dan word dit uit één doek gecreëerd, hierna word het gelast. Door het lassen kan elke formaat worden gecreëerd.

Afwerking


Voor het creëren van de ideale afwerking wordt het doek omgezoomd en hierna aan de rand voorzien van ringen zodat het een sterk en monteer baar geheel vormt. Deze ringen maken het mogelijk om het doek door middel van spanelastieken vast te maken aan de steiger.

Montage

Door dat wij in korte lijnen werken kunnen wij als het nodig is onze capaciteit kunnen vergroten. Wij werken via projectmanagers en huren de monteurs in om zo efficiënt mogelijk de doeken en frames te plaatsen. Omdat de managers zelf uit het vak komen kunnen ze de monteurs begrijpen waardoor de montage snel verloopt.

Ik kom elke dag aan met de trein in Amsterdam, er is 1 ding die je niet kan missen. Het gigantische doek van de ADAM toren

Stel je vraag Vraag een offerte aan