Steigerdoek.nl

Steigerdoek Ajax kampioen

Voor dit steigerdoek was de planning de belangrijkste factor. Zowel voetbaluitslagen als het weer zijn onvoorspelbaar en dat maakte een zeer grote uitdaging.

Vanuit de Gemeente Amsterdam kwam de vraag of wij een enorm groot kampioensdoek voor Ajax konden printen en monteren. Maar… het doek mocht pas gemonteerd worden als Ajax kampioen was geworden. Wanneer dat zou zijn? Dat was nog niet bekend, maar het zou dit weekend al kunnen gebeuren.

Dus werd er met enorme spoed maar liefst 1.300 m2 Mesh geprint. De 11 banen werden aan elkaar gelast en voorzien van verstevigende band met zeilringen. Met een koerier werd het doek direct naar de A’DAM Toren gebracht.

Op zondag 13 april stond het M2 Montage team klaar om het mega grote kampioensdoek de toren in te hijsen. Helaas speelde Ajax gelijk en werd het steigerdoek twee weken lang opgeslagen. Op 27 april werd Ajax dan toch kampioen en stond het M2 montage Team opnieuw klaar. Gelukkig waren ook de weersomstandigheden gunstig en werd het grootste kampioens-steigerdoek aan de gevel van de A’DAM Toren gemonteerd.

Het Kampioensdoek was extra speciaal voor de Ajax supporters omdat de Amsterdamse Burgermeester Eberhart van de Laan, het oude Ajaxlogo op het doek heeft laten zetten. Bekijk de spectaculaire sfeervideo van de productie en het resultaat en be amazed..

Stel je vraag Vraag een offerte aan