Steigerdoek.nl

Steigerdoek A´DAM Toren

Het oude Shell gebouw aan het IJ, is een ware eyecatcher in Amsterdam. Het gebouw is begin januari 2014 overgenomen door Sander Groet (AIR), Duncan Stutterheim (ID&T), Hans Brouwer (MassiveMusic) en Eric-Jan de Rooij (Lingotto). De toren heeft muziek, feest en creativiteit als overkoepelende thema’s. Er bevindt zich een club in de top en in de kelder. Verder huisvest de toren een fitnesclub, een draaiend 360 graden restaurant, een hotel en vele kantoren.

Ter bekendmaking van de nieuwe naam van de toren, schakelde de ondernemers M2 Printing in voor twee gigantisch steigerdoeken. Een enorme prestigeklus, waar we trots op zijn.

Op de steigerdoeken staat groot de nieuwe naam van de toren: A’DAM, wat staat voor Amsterdam Dance And Music. Verder bevat het doek stukjes uit bekende songteksten. M2 Printing begeleidde het project van de building wrap van A tot Z. Projectmanagement, inmeten, productie, afwerking, logistiek, montage.

De steigerdoeken zijn per stuk 52 meter lang en 25 meter breed en bestaan elk uit 11 banen van 5 meter breed Mesh. Deze banen zijn aan elkaar gelast en sluiten perfect op elkaar aan. De doeken zijn afgewerkt met een extra verstevigende band met zeilringen, zodat de doeken wind- en weersbestendig zijn.

De grote doeken van 1300m2 Meshdoek, werden door M2 Printing getransporteerd naar de locatie in Amsterdam. Daar werden de doeken met speciale abseilers gemonteerd aan de gevels.

Stel je vraag Vraag een offerte aan